Tøffe behovskrav før investering i stor pergola, men ble de innfridd?

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Les om pergola, av typen Pergolino, og hvordan den ble utfordret av familien på nær sagt alle behov utvendig solskjeming bør dekke.

Høyt over Oslo, og med hopptårnet i Holmenkollbakken som utsikts-silhuett, har barnefamilien til Guri og Morten anlagt en stor og flott terrasse. Den vestvendte terrasseidyllen hadde imidlertid en svakhet; ingen skjerming mot stekende sol og medfølgende bakerovn-temperaturer. -Men før realiseringen av pergolaen dukket det opp flere viktige behov den måtte løse …

Ifølge Morten er dette familiens viktigste behov som pergolaen (av merke Pergolino) måtte innfri, og Pergolino’ens «leveringsevne» på dem:

Mulighet for å redusere både ute- og innetemperaturen betydelig på varme soldager:

Med takduken kjørt ut blir temperaturen og opplevd temperatur vesentlig svalere/behageligere = Innfridd!

Skjerming av ubehagelig sollys:

Sol er som oftest ønskelig, men ikke når man spiser, flytter hjemmekontoret ut, eller vil lese nyheter på mobilen = Pergolinoen har løst alle disse problemene!

Brukstiden på uterommet må kunne forlenges på begge sider av sommeren:

Familiens erfaring er at pergolataket luner godt på kjølige kvelder og med terrassevarmer i tillegg kan den trivelige utesesongen nytes til langt på kveld vår, sommer og høst = Innfridd!

Utemøblementet må kunne stå ute i regn:

Bildene viser at familien har utemøbler med mange puter og med det ustabile været i Norge forstår man viktigheten av dette behovet. Med den tette og stramme Pergolino-duken renner vannet av i front og holder møbler og puter tørre = Innfridd!

Konstruksjonen må tåle mer vind enn f.eks. en markise:

Familien lever et aktivt liv og er ofte på farten. Da må de kunne stole på at pergolaen står også hvis duken ikke er kjørt inn. Vindautomatikk er en fordel uansett, men Pergolino med sin solide konstruksjon og duk tåler langt mer vind enn en markise = Innfridd!

Uterommet må kunne være fleksibelt, sol til de som ønsker det og skygge til de som ønsker det, samtidig!:

Dette er et viktig behov som stadig oppstår i en stor familie, f.eks. når noen vil spise i skyggen og noen vil sole seg. Takduken på Pergolino kan stoppes hvor som helst fra veggfeste til terrassens ytterkant = Innfridd!

Pergolino gir også et definert uterom, men selve produktkonstruksjonen har mange fordeler du kan lese mer om her, vil tro noen er viktige for deg også

Relaterte produkter

Pergolino er vår klassiske pergolamarkise som gir deg en definert uteplass og skjermer for både sol og regn.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Mer tid til kaffe og bilmekking

– At hverdagen med bil og garasje plutselig blir enkel er kanskje den tilbakemeldingen jeg får oftest, forteller Stig. I tillegg forteller kunden ofte at de er overrasket over hvor stillegående portene våre er.

Zip Screens - Kjells Markiser

Moderne solskjerming som holder varmen ute

Denne artikkelen tar utgangspunkt i et tema vi vet at mange lurer på, nemlig hvilke solskjermingsløsninger som er de beste til å holde varmen ute, og kort sagt så er det utvendig solskjerming