Unngå solskader med trendy interiørgardiner | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Unngå solskader med trendy interiørgardiner

Innvendig solskjerming er tingen

Publisert: 26.05.16 / Skrevet av: Kjells Markiser

solskjermingI sommer er det meldt rekordvarme, og dét klager vi ikke over! Men det kan gå hardt utover møbler og gulv hvis man ikke skjermer dem fra sola. Da kan tekstiler og treverk falme og bli bleket. Spesielt her i Norge, hvor sola står lavt, er dette viktig å tenke på. Det er med andre ord på tide å kjøpe solskjerming, her får du våre beste tips.

Heldigvis er det ikke lenger slik at funksjonelt er det samme som kjedelig. Det finnes mange pene interiørgardiner du kan velge mellom som står i stil til resten av hjemmet ditt.

Det kan gå hardt utover møbler og gulv hvis man ikke skjermer dem fra sola.

Hvilken type solskjerming bør du velge?

Persienner

92942 HD Wholesale 2010 4113

 

Fordelen med persienner er at de kan brukes alene eller sammen med andre gardiner. Du får dem i mange farger, så om du er tøff kan du velge en skikkelig kontrast til veggen.

Se alle våre utvendige persienner her.

Plisségardinger

solskjerming
Når du skal velge solskjerming kan du gjøre det så trendy eller diskret som du selv ønsker.

Har du mange vinduer kan plissé være det beste alternativet fordi de er transparente og dermed ikke “ødelegger” resten av stilen i rommet. De fås i mange farger, så du kan velge den som passer best på hvert rom.

Her er vårt utvalg i plisségardiner.

Lamellgardiner

solskjerming

Lameller er stilig i seg selv, og kan løfte rommet et ekstra hakk på eleganseskalaen. Disse passer best hvis du har store vinduer som går fra tak til gulv.

Se lamellgardinene vi tilbyr her.

Rullegardiner

solskjerming

Rullegardiner er ikke bare til soverommet, de kan like fint integreres i interiøret som andre typer gardiner med solskjerming.

Se alle våre interiørgardiner her.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Ring oss på telefon: 815 00 570 eller send en e-post. Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema her, så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Filter
Kategorier:
Tags
#innvendig solskjerming #lamellgardiner #markise #persienner #plissegardiner #rullegardiner

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#innvendig solskjerming #lamellgardiner #markise #persienner #plissegardiner #rullegardiner
Filter
Kategorier: