Vårens og sommerens festdager | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Vårens og sommerens festdager

Publisert: 15.05.19 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen
Vårens og sommerens festdager står på rad og rekke og venter spent foran oss. Vi gleder oss til å møte venner, nyte god mat og drikke og ikke minst, kunne sitte sammen ute – gjerne rundt et bedre måltid. Hvordan sikrer du deg den aller beste utefestopplevelsen?

Gjør det du kan for at du kan slippe skuldrene ned på selve festdagen! Velger du en utefest slipper du å stresse med rengjøring og rydding før og etter festen. Og du kan gjøre klart festrommet i god tid før festen og trenger ikke å ta høyde for at her skal det spises frokost og lunsj før gjestene kommer. Mye av nøkkelen til en god fest er at du får slappet av og kost deg. Vi hjelper deg litt med idéene – og tipser om hva du kan gjøre på forhånd.

Menyen

Velg en meny du kan forberede dagene før. Mange av de typiske sommermenyene er faktisk veldig «vertinnevennlige»!

Reker er en vinner for mange. Her er det ikke mye forberedelser som trengs. Tilbehøret kan du lage dagen før og rekene trenger bare å tines.

Sommersalater og plukkmat. Gode råvarer trenger ikke nødvendigvis mye forberedelser – og sommeren er full av god frukt og grønt.

En god poke-bowl med salmalaks krever bare at du lager marinaden, koker ris og skjærer opp grønnsaker og fisk. Grønnsakene og marinaden kan du gjøre klar kvelden før.

Sommersalater med gode nøtter og oster som topping slenger du også raskt sammen og er i tillegg mettende. Med noe godt å drikke er ofte en god salat nok.

Grillmat er alltid enkelt – da trenger du stort sett bare gode råvarer å grille og så kanskje lage en god potetsalat kvelden før. Den blir jo bare bedre av å stå litt før den serveres!

Kaker blir også ofte bedre av å stå litt. Ostekaker holder for eksempel godt i kjøleskapet i flere dager. Og bløtkaker blir ofte bare bedre om de står en dag – så de kan du trygt lage halvannen dag før – og så kanskje bare pynte kvelden før de skal serveres? Små skåler med tilslørte bondepiker med sesongens frukt kan også gjøres klar kvelden før så legger du f.eks bare på siste laget med krem og pynt rett før servering.

Mange kaker blir ofte bedre om de står en dag eller to. Gjør det du kan i forveien!

Borddekkingen

Pynting og borddekking er også noe du enkelt kan gjøre dagen før. Det trenger ikke å være avansert for at det skal være effektfullt.

En effektfull idé som stikker seg ut, er å stable alt av kopper og bestikk oppå hver tallerken.

En annen idé. Gjøre det superenkelt – legg servietten og bestikket på tallerkenen og dander med en blomst på hver plass!

Pynt bordet med sesongens blomster. Enten om du kjøper eller plukker blomster selv er bordpyntingen noe som enkelt gjøres dagen før. Bor du ved havet er skjell og rullestener fint og effektfult å pynte med. Skjell- og blomsterplukkingen kan du også sende barna ut og gjøre. Så får du litt ro rundt matlagingen og de føler de at de også bidrar litt til festen!

Sommerfestene skal være lavterskel og lave skuldre. Bruk naturen som pynt på bordet. Og hva med å kombinere papptallerken med sølvbestikk? Eller en annen enkel og iøyenfallende variant – stable alle glassene oppå tallerkenen?

Garanti mot regn?

I Norge har vi lite garanti mot regn, men du beskytter deg mot dårlig vær med for eksempel et partytelt. Men det er mange fester og mange kvelder vi ønsker å sitte ute, så i lengden er det kanskje like greit å investere i en større markise til terrassen, eller en pergola? Den sistnevnte kan både være frittstående i hagen, eller være festet til husveggen og kan tåle mye vind og vær.

Med en uteplass med markise, overbygg – eller pergola, slipper du å bekymre deg for været på festdagen. Har du i tillegg varmelampe og mygglys er det ikke mye som kan gå galt på selve dagen.

Sjekk også varmelamper! Disse forlenger kvelden ute – og hele sommersesongen om du vil. Og med en levegg beskytter du både for innsyn og sjenerende vind. Sjekk mulighetene i linken under og sikre deg de aller beste rammene for vårens og sommerens festdager!

Og du, helt til slutt – husk mygglys!

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#markise #pergola #uterom pergolino sommerfest utefest

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#markise #pergola #uterom pergolino sommerfest utefest
Filter
Kategorier: