fbpx

Velg din stil med lamellgardiner

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Med lameller kan du velge stil fra det lyse og lette til det mørke og lune. Og alt imellom.

Med lameller kan du velge stil på gardinene fra «lys og moderne» via «klassisk og stilren» til ravnsvarte lameller. Utvalget består nemlig av nesten 150 ulike tekstiler, fra de nesten transparente til tykkere og mer lystette varianter.

Kjells byr på mer enn plisse og lameller: Rullegardin mot lav høstsol

Lyst eller mørkt

Lameller med en lys, transparent tekstil vil slippe inn dagslys med en dus stemning, samtidig som du skjermer for direkte innsyn på dagtid. Ønsker du mer solskjermingseffekt eller å skjerme vinduene for naboer og forbipasserende også når det er mørkt ute og lyst inne, bør du velge en tettere og mindre transparent variant. Skjermdumpen fra Kjells Designverktøy viser hvordan gardinene har ulik funksjon og hvordan stua skifter karakter med ulike tekstilvalg.

Mer om lameller: Slik løfter du rommet med lameller

Betjening

Lamellgardiner fås som Kjells andre solskjermingsprodukter med et utvalg av ulike betjeningsløsninger. Velg mellom manuell snorbetjening eller motorisert styring med bryter, fjernkontroll eller app.

Les mer om automatikk: La solskjermingen bli en del av ditt smarthjem

Fakta om lamellgardiner

  • Lamellgardiner egner seg spesielt godt for store vinduer, og de kan også skreddersys til skråvinduer.
  • Kan også brukes som romdeler.
  • Rengjøring: vanlig støvtørk er som regel nok, evt en lett fuktet klut. For grundig rengjøring kan gardinene vaskes i mildt såpevann. Bruk aldri strykejern på lamellene.

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Slik skjermer du skråvinduene

I dag er det svært populært med store skråvinduer, spesielt i stuer. Men med tanke på solskjerming kan skråvinduer by på utfordringer. Både plisségardiner og lamellgardiner kan konstrueres for oppsett i skråvindu.

Persiennens historie

Du kan faktisk tenke deg til persiennens opprinnelse, bare ved å smake på ordet litt. Følg på, så får du et innblikk i persiennens historie, som faktisk kan være over tusen år gammel!

Fikk lyst og privat advokatkontor med lamellgardiner

Da Hanne Lilleby for ikke så lenge siden flyttet advokatkontoret sitt til det lyse og åpne lokalet i Gjøvik sentrum, var det blant annet ønsket om mulighet for en privat sfære og det å beholde lyset inn på kontoret som bestemte hva slags solskjerming hun valgte.