Velg full utsikt eller null innsyn | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Velg full utsikt eller null innsyn

Publisert: 20.09.19 / Skrevet av: Steinar

Ved å utnytte alle muligheter med utvendige persienner kan du kan du velge fritt mellom både hvor mye du ser ut, hvor mye naboen ser inn, og likevel oppnå maksimal solskjermingseffekt i forhold til behagelig innetemperatur.

Utvendige persienner er et effektivt solskjermingsprodukt, med inntil 92 prosent reduksjon av varmeinnslipp gjennom vinduene. Det er mest av alle solskjermingsprodukter. Men i tillegg er utvendige persienner svært fleksible.

La automatikken styre lamellene

Manuelt eller med motorisert betjening styrt med en fjernkontroll eller app på mobilen, kan du styre vinkelen på lamellene, slik at persiennene akkurat stopper sola mens du beholder så mye utsikt som mulig. Mens om lag 30 graders vinkel bør holde midt på dagen, må du kanskje vri lamellene til nærmere 60 grader når den lave kveldssola henger over horisonten.

Med motorstyring, minne og solautomatikk, vil du dermed kunne sørge for at persiennene går ned når sola kommer, og at motoren selv velger forhåndsinnstilte vinkler på lamellene avhengig av hvor mye klokka er.

Null innsyn og gjenskinn

Den lave kveldssola og de lyse sommerkveldene er et sjarmerende skue, men ikke hvis du ser speilbildet av sommerkvelden i TV-skjermen din. Persienner er faktisk det eneste utvendige solskjermingsproduktet som fullstendig hindrer gjenskinn i TV og andre skjermer. Alle solskjermingsprodukter reduserer gjenskinn på TV og andre skjermer, men persienner hindrer dette best.

I tillegg så blir det etter hvert mørkere ute enn inne. For deg som kunne tenke deg å hindre innsyn fra naboen, er det da bare å vinkle lamellene rett ned, i 90 grader, så får du være i fred.

Ta kontakt hvis du vil høre mer om persienner og andre solskjermingsprodukter fra Kjells markiser

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: