KAMPANJE!
NÅ-30%
På alle zip-screens, og plisségardiner!
Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Gjenskinn i tv-en?

Sliter du i med gjenskinn i tv-en? Det er ikke bare klassisk solskjerming som kan løse problemet. Hva lander du på i listen over løsningsforslag?

Les mer

Gi din garasjeport og portåpner lengre levetid

Det å kunne slippe å gå ut av bilen i all slags vær for å åpne garasjen, men i stedet kunne kjøre rett inn med bruk av en garasjeportåpner er forlokkende for de fleste. Med en portåpner trenger du ikke å utsette deg for dårlig vær når du skal inn i garasjen.

Les mer

Pergola med levegg forlenger sommeren

Med en pergola på terrassen har du elegant og solid solskjerming og ly mot regnet. Legger du til en eller flere levegger, får du også en lun uteplass som forlenger sommeren til langt utpå høsten.

Les mer

Sommersøvn i kaldt soverom

Mange er tilbake på jobb etter ferien og skal tidligere i seng og tidligere opp. Da er det fint å få litt hjelp av et mørkt og kaldt soverom slik at alt ligger til rette for en skikkelig god natt søvn.

Les mer

Derfor velger mange screens som solskjerming

Vi forteller gjerne, og forventer å bli trodd på at screens er effektiv solskjerming som tåler mye vind. Men en ting må du nesten se selv før du virkelig innser det; hvordan en og samme gardin kan stoppe sola og redusere innsyn, men la deg beholde utsikten og slippe inn dagslyset – samtidig!

Les mer

Orker ikke å tenke på bærekraft og miljø!

Verden har åpnet og livet går for full gass igjen. Men hva skjedde med miljøet? Hvordan skal du rekke å tenke klimasmart? Du trenger faktisk ikke å tenke på bærekraft og miljø – vi tenker for deg! Og ønsker du å gjøre det lille ekstra, følg på for noen enkle tips!

Les mer
Eldre dame ligger på terrasse

Stopp vinden med en levegg

Første del av juni har gitt deler av landet en del fint vær, men også mye vind. Med en levegg nyter du sola på uteplassen selv om vinden rusker i epletrærne.

Les mer
Designmarkise over veranda

Slik velger du markiser

Markiser sørger for både svale skygger på uteplassen og bedre inneklima på intense sommerdager. Med markiser kan du kjøre samme klassiske stil på alt fra verandadøra til terrassen. Her finner du gode tips om hva du bør tenke på i valget av markiser.

Les mer

Pergola – uteplass på 1-2-3

Tenker du å lage deg en avslappende uteplass med akkurat passelig med sol og skygge i sommer? Da er kanskje Pergola noe for din hage – og da er du også en av mange nordmenn som har tenkt å fikse på hus eller hage i sommer.

Les mer