fbpx
Aktuelt

Plisségardiner i trendy høstfarger

Hold på høstfargene litt lengre. Ved å installere solskjerming i de høstfargene du liker best kan du nyte de fine fargene fra denne årstiden hele året.
Zip Screens - Kjells Markiser

Bestselgeren som tåler en høststorm

Screens er ikke bare effektiv skjerming mot den varmeste sommersola, de demper også den lave høstsola samtidig som du beholder utsikten. I tillegg tåler de mer vind enn all annen utvendig solskjerming.

Les mer

Rullegardin mot lav høstsol

Kanskje er du tilbake på hjemmekontor og trenger ro og konsentrasjon. Rust deg mot lav høstsol med en funksjonell rullegardin. Visste du at rullegardinen for eksempel kan være varmereflekterende? Det kan være et pluss ved kontorpulten.

Les mer

Ta et miljøvennlig valg når du kjøper solskjerming!

Det skal være lett for deg å velge miljøvennlig og bærekraftig når du kjøper produkter fra Kjells Markiser. Her får du en liten guide på hva du som forbruker gjør når du kjøper et produkt fra oss. Videre er det også valg du kan ta, for å gjøre en enda større forskjell for miljøet og fremtiden.

Les mer

«God morgen, trekk ut markisen!»

Gjennom en app kan du bestemme selv når sola skal få titte fram gjennom vinduet om morgenen, eller temperaturen ute bestemmer om markisen skal skyggelegge terrassen eller ikke. Det er mange muligheter for å styre ting i huset gjennom digitale løsninger. Lær mer her.

Les mer

Terasserommet – mulighetene

Utestue, hagestue, paviljong, pergola, lysthus, vinterhage – det finnes mange måter å få en uteplass som inviterer til uteliv selv om ikke vær og temperatur gjør det.

Les mer

Persienner eller screens?

Nå som den lyse delen av året er på vei mot oss med stormskritt, kan det være smart å begynne å tenke på hvordan man skal blokkere mot disse solstrålene. I denne artikkelen sammenligner vi de mest populære typene utvendig solskjerming.

Les mer