Reklamasjon, service og garanti | Kjellsmarkiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Reklamasjon, service og garanti

Kjells markiser er en del av HD Solskjerming AS, Nordens største solskjermingsbedrift og en av markedslederne i Norge på garasjeporter. Handler du hos oss kan du være trygg på at ting blir som de skal.

Reklamasjon

Du har 5 års reklamasjonsfrist ved feil eller mangler ved en leveranse fra oss, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs- og leveringsbetingelser. Det stilles dog krav til reklamasjon innen rimelig tid etter at feilen ble eller burde ha blitt oppdaget. Vår behandling av reklamasjoner tar utgangspunkt i selskapets fastsatte regler vedrørende håndtering av reklamasjoner, forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Lov om håndverkstjenester med mer for forbrukere.

Ved reklamasjon må skjema for melding om reklamasjon fylles ut og sendes inn.
Klikk her for å komme til skjemaet

Service

Vi tilbyr også service for utbedring av feil og mangler som måtte ha oppstått, men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. På denne måten er du sikret et velfungerende solskjermingssystem uansett hva som måtte skje.

Vi er tilgjengelige for spørsmål på telefon 95 300 800.

Klikk her for skjema som må fylles ut og sendes inn for at serviceoppdrag skal registreres.