Fant solskjermingen som ivaretar lys og utsikt i den flotte boligen | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Fant solskjermingen som ivaretar lys og utsikt i den flotte boligen

Publisert: 29.08.17 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

Det er store elfenbenshvite og rene flater på badet til Bodil. Og store vinduer. Den nærmeste naboen er skogkanten, men tross dette syntes både hun og mannen Per at det var ok å finne en gardinløsning som skjermet for innsyn. Samtidig skulle lyset som kommer inn på det store badet ikke stoppes alt for mye. Paret landet på Duette Plissé-gardiner som kan betjenes både fra topp og bunn.

Å bade uten tilskuere

Med plisségardin i vinduet er det mulig for Bodil og Per å ta seg et bad i det flotte boblebadet og samtidig nyte utsikten av skyer og tretopper, uten at de trenger å bekymre seg for at en turgåer eller bærplukker snubler over “utsikten”, inn på badet deres.

Mange store vindusflater

Det flotte arkitekttegnede huset på Gjøvik er gjennomgående installert med vinduer som går helt ned til gulvet: Hele huset oppleves dermed som lyst og luftig.

Kortveggen på hovedsoverommet er et eneste stort vindu og Bodil har to engelskinspirerte ørelappstoler stående foran utsikten.

– Der er kanskje ikke helt stilmessig riktig, men de er jo så gode å sitte i, sier Per. Her kan de sitte og nyte utsikten eller lese en god bok på kvelden. Når de har lamellgardiner i vinduet kan paret kontrollere lysinnslippet og få et behagelig og mindre skarpt kveldslys inn på rommet i sommerhalvåret. Samtidig mørklegger lamellene passe mye når de skal sove og gjør rommet lunere og trekken fra vinduene mindre de dagene det er kaldt ute.

Badet ligger helt inntil skogkanten (vinduene til venstre) i det flotte arkitekttegnede huset til Bodil og Per.

Både Bodil og Per er strålende fornøyd med solskjermingsløsningen sin innendørs og har valgt å få løsningen levert i lyse, myke fargetoner som matcher interiøret. Løsningen bygger dermed også opp om lysinnslippet som den arkitekttegnede boligen er designet for.

Sjekk produktene de har valgt her:

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#interiør #lamellgardiner #plissegardiner gardiner hjemmehos lameller lamellgardin

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#interiør #lamellgardiner #plissegardiner gardiner hjemmehos lameller lamellgardin
Filter
Kategorier: