Fant solskjermingen som ivaretar lys og utsikt i den flotte boligen

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Det er store elfenbenshvite og rene flater på badet til Bodil. Og store vinduer. Den nærmeste naboen er skogkanten, men tross dette syntes både hun og mannen Per at det var ok å finne en gardinløsning som skjermet for innsyn, samtidig som lyset som kommer inn på det store badet ikke skulle stoppes alt for mye.

Det er store elfenbenshvite og rene flater på badet til Bodil. Og store vinduer. Den nærmeste naboen er skogkanten, men tross dette syntes både hun og mannen Per at det var ok å finne en gardinløsning som skjermet for innsyn. Samtidig skulle lyset som kommer inn på det store badet ikke stoppes alt for mye. Paret landet på Duette Plissé-gardiner som kan betjenes både fra topp og bunn.

Å bade uten tilskuere

Med plisségardin i vinduet er det mulig for Bodil og Per å ta seg et bad i det flotte boblebadet og samtidig nyte utsikten av skyer og tretopper, uten at de trenger å bekymre seg for at en turgåer eller bærplukker snubler over “utsikten”, inn på badet deres.

Mange store vindusflater

Det flotte arkitekttegnede huset på Gjøvik er gjennomgående installert med vinduer som går helt ned til gulvet: Hele huset oppleves dermed som lyst og luftig.

Kortveggen på hovedsoverommet er et eneste stort vindu og Bodil har to engelskinspirerte ørelappstoler stående foran utsikten.

– Der er kanskje ikke helt stilmessig riktig, men de er jo så gode å sitte i, sier Per. Her kan de sitte og nyte utsikten eller lese en god bok på kvelden. Når de har lamellgardiner i vinduet kan paret kontrollere lysinnslippet og få et behagelig og mindre skarpt kveldslys inn på rommet i sommerhalvåret. Samtidig mørklegger lamellene passe mye når de skal sove og gjør rommet lunere og trekken fra vinduene mindre de dagene det er kaldt ute.

Badet ligger helt inntil skogkanten (vinduene til venstre) i det flotte arkitekttegnede huset til Bodil og Per.

Både Bodil og Per er strålende fornøyd med solskjermingsløsningen sin innendørs og har valgt å få løsningen levert i lyse, myke fargetoner som matcher interiøret. Løsningen bygger dermed også opp om lysinnslippet som den arkitekttegnede boligen er designet for.

Sjekk produktene de har valgt her:

Relaterte produkter

Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.
Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

En gardin for den norske vinter

Vinteren er på vei mot oss i full fart. Hva sier du til en gardin som faktisk kan gjøre hverdagen enklere i denne kalde og mørke tida?

Monet og solskjerming

Hvitt på hvitt var normen. Og 0502Y var noe alle husket, kunne si og visste hva var; Hvitfargen som gikk til alt. Ikke for gul, ikke for grå – og ikke minst; ikke for hvit.