SOMMERSALG - OPPTIL 40% RABATT PÅ UTVALGTE PRODUKTER!

Våre plisségardiner

Transparente plisségardiner

Skap et lyst og luftig miljø med våre lysdempende og transparente plisségardiner. Den lette vevstrukturen gir rommet en subtil glød som er perfekt for deg som ønsker en lys og luftig følelse. Disse stoffene er ideelle for rom hvor du ønsker å bevare naturlig lys og samtidig nyte en behagelig grad av privatliv.

Transparente Plissegardiner Hero

Lysdempende plisségardin

Våre lysdempende plisségardiner gir den optimale balansen mellom lyskontroll og avslapning. De gir deg kontroll over lyset slik at du kan skape en behagelig atmosfære i rommet uten å få det for mørkt. Perfekt for både dagtid og kveldsstunder!

Lysdempende Stoff Hero

Lystett plisségardin

Med våre lystette plisségardiner kan du få det mørkt og behagelig på soverommet. Stoffene blokkerer ut mest mulig lys for å gi deg en uforstyrret søvn. Disse stoffene er ideelle for deg som verdsetter ro og mørke i løpet av natten, og en fredelig atmosfære for en god natts søvn.

Lystette Plissegardiner

Elektrisk plisségardin

Med våre elektriske plisségardiner kan du enkelt styre lysinnslippet i hjemmet ditt. Gardinene kan tidsinnstilles og kontrolleres med fjernkontroll, veggbryter eller via en app på mobilen din. Dette gir deg full kontroll og komfort, slik at du kan justere lysforholdene etter dine behov. Alle våre plisségardiner kan motoriseres, noe som gir deg muligheten for en praktisk og moderne løsning for ethvert rom!

Elektrisk Plissegardin

Opp og ned plisségardin

Vår opp og ned plisségardin gir deg full kontroll over lysinnslipp og privatliv. Med sin unike justerbare funksjon kan du enkelt tilpasse gardinen etter dine behov, enten du ønsker å beskytte mot sterkt sollys, skjerme for innsyn eller nyte en vakker utsikt.

Denne innovative løsningen tar minimalt med plass og gir et rent og moderne uttrykk til ethvert rom. Opp og ned plisségardin er ideell for de som ønsker både lysstyring og skjerming uten å miste dagslyset, takket være sin smarte Top Down/Bottom Up-mekanisme som lar deg plassere gardinen hvor som helst i vinduet – øverst, i midten eller nederst.

Plissé Shades Full Room Photo Bedroom Blue Blinds (2)

Dobbel plisségardin

På utkikk etter en dobbel plisségardin som  med en unik struktur i vevet som isolerer mot varme om sommeren og mot kulden om vinteren? 

Les mer her!
DUETTE® Shades Full Room Photo Top Down Bottom Up Orange In Children's Room 3

Len deg tilbake - vi gjør alt

1

Gratis befaring

1

Fyll ut og send inn kontaktskjema, så kommer vi til deg for rådgivning og oppmåling.

2

Tilbud på stedet

2

Sammen vi finner din løsning, og du mottar et uforpliktende tilbud.

3

Produksjon

3

Normal produksjonstid er mellom 1-6 uker, i tillegg til montering.

4

Montering

4

Len deg tilbake så ordner vi resten: levering, montering, veiledning og opprydning.

Relaterte produkter