To enkle tiltak økte bokvaliteten hos Hilde og Harald | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

To enkle tiltak økte bokvaliteten hos Hilde og Harald

Publisert: 22.02.17 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen

– Løsningen vi til slutt valgte har gitt oss solskjermingen vi trengte og samtidig flott utsyn, men lite innsyn, forteller Harald.

Duette-gardinene går ton-i-ton på kjøkkenet.

Hilde og Harald Glæserud bor i et flott, nytt hus på Bøverbru. Huset har store vindusflater med mye lys inn. Paret ønsket å beholde utsikten ut, men skjerme for innsyn. I tillegg ønsket de å begrense varmen som blir generert av sollyset i sommerhalvåret.

I andre etasje har de store, fantastiske vinduer som åpner huset opp mot naturen og slipper inn en flom med lys. Her genereres det også mye varme.

Diskrete zip-screens på fasaden.

 


Slik løste Hilde og Harald innsyn/lys/varme-utfordringen

Duettegardinene i lyse og behagelige farger bidrar med rolige fargeinnslag i hjemmet. Gardinene kan kjøres opp nedenifra og ned ovenifra, så paret kan bestemme om de ønsker å minimere innsyn eller sol – eller begge deler. Gardinene har meget solbeskyttende egenskaper og bidrar også til mindre varmetap på vinteren. og innfelles i karmen, med skjulte opptrekkstråder.

De store vinduene i andre etasje har fått zip-screens på utsiden. De er integrert fint i fasaden og tåler vind opp til 24,4 m/s. I tillegg er de meget effektive med tanke på å redusere varmeinnslipp samtidig som de gir bra utsyn.


Duette-gardinene slipper et behagelig lys inn i stuen til familien Glæserud

Hilde og Harald forteller om effektiv solskjerming mot vest, blant annet under middagsselskaper i det som har blitt et lunt og hyggelig hjem. Paret er meget fornøyd med resultatet; Solskjermingen har rett og slett satt prikken over i’en i boligen – både interiør- og eksteriørmessig.

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#duette #screens innsyn solskjerming utsyn varmeskjeming

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#duette #screens innsyn solskjerming utsyn varmeskjeming
Filter
Kategorier: