Fant solskjermingsløsningen som samarbeidet med utsikten og lyset

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

I Bråstadvika ved Gjøvik bygges det noen flotte funkishytter med store vindusflater og fantastisk utsikt over Mjøsa.

Klaus Bratlie er ansvarlig utbygger og har valgt å videreformidle Kjells markiser som leverandør av solskjerming til eierne av de luftige og solrike fritidsboligene.

– Dette er jo fantastiske hus, med mye lys og luft, sier Klaus, men med lyset følger også en del utfordringer som mye varme og noe innsyn. – Vi trengte en proff løsning til disse flotte hyttene, så vi valgte å formidle Kjells Markiser i tilvalgspakken til hyttene, noe både vi og hytteierne er veldig fornøyd med.

 

Funkishyttene ligger rett ved strandlinjen til Mjøsa, men flott utsikt til båtlivet på sommeren og lett tilgang til pilking og skøytegåing på vinteren.

Kjells Markiser har levert spesialtilpasset solskjerming til de flotte funkishyttene. På utsiden er det blant annet brukt 80 mm utvendige persienner, motoriserte terrassemarkiser og zipscreens, i tillegg til duette-gardiner innvendig på flere av boligene. Løsningene som er valgt demper varmen og innsynet uten at de går for mye på bekostning av de flotte lysforholdene og utsikten fra boligene.

Fritidsboligene ved Mjøsa har store vindusflater som slipper inn mye lys og utsikt, men også mye varme.

– Det var viktig for oss at kjøperen følte at de fikk en kvalitetspakke da de valgte å kjøpe feriebolig av oss. Det at vi samarbeider med Kjells Markiser om solskjerming er med på å kvalitetsstemple hyttene våre, avslutter Bratlie.

Relaterte produkter

Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.
Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.
Kjells vindusmarkise er en praktisk solskjerming som hindrer sjenerende sollys i å komme inn. Fjærer i markisearmene holder duken stram og fin.
Denne persiennen har en kraftig og solid konstruksjon som passer best for store vindusflater.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Interiørgardiner til soverommet for de fire årstider

Hva ønsker du av interiørgardinene på soverommet? En lystett gardin som stenger den lyse sommernatta ute? Eller en fleksibel gardin som lar deg nyte dagslyset, men samtidig skjerme for innsyn når det blir mørkere både morgen og kveld?