Fant solskjermingsløsningen som samarbeidet med utsikten og lyset

Publisert: 05.09.17 / Skrevet av: Designer og blogger Sarah Engan Johansen
I Bråstadvika ved Gjøvik bygges det noen flotte funkishytter med store vindusflater og fantastisk utsikt over Mjøsa.

Klaus Bratlie er ansvarlig utbygger og har valgt å videreformidle Kjells markiser som leverandør av solskjerming til eierne av de luftige og solrike fritidsboligene.

– Dette er jo fantastiske hus, med mye lys og luft, sier Klaus, men med lyset følger også en del utfordringer som mye varme og noe innsyn. – Vi trengte en proff løsning til disse flotte hyttene, så vi valgte å formidle Kjells Markiser i tilvalgspakken til hyttene, noe både vi og hytteierne er veldig fornøyd med.

 

Funkishyttene ligger rett ved strandlinjen til Mjøsa, men flott utsikt til båtlivet på sommeren og lett tilgang til pilking og skøytegåing på vinteren.

Kjells Markiser har levert spesialtilpasset solskjerming til de flotte funkishyttene. På utsiden er det blant annet brukt 80 mm utvendige persienner, motoriserte terrassemarkiser og zipscreens, i tillegg til duette-gardiner innvendig på flere av boligene. Løsningene som er valgt demper varmen og innsynet uten at de går for mye på bekostning av de flotte lysforholdene og utsikten fra boligene.

 

Fritidsboligene ved Mjøsa har store vindusflater som slipper inn mye lys og utsikt, men også mye varme.

– Det var viktig for oss at kjøperen følte at de fikk en kvalitetspakke da de valgte å kjøpe feriebolig av oss. Det at vi samarbeider med Kjells Markiser om solskjerming er med på å kvalitetsstemple hyttene våre, avslutter Bratlie.