Hvordan få uteplassen klar til den første sommerdagen | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Hvordan få uteplassen klar til den første sommerdagen

Publisert: 21.02.20 / Skrevet av: Steinar Mæhlum

Uansett hva slags vinter du har hatt, er en ting sikkert: Om en måneds tid skinner vårsola for fullt, og om drøye to måneder skriver vi allerede mai. Dermed er det på tide å kontakte Kjells markiser for å få en skreddersydd og ferdig montert markise eller pergola på plass til den første sommerdagen.

Å investere i utvendig solskjerming skal være bekymringsfritt. Du skal ikke måtte tenke på om målene du har tatt stemmer eller om markisen er riktig montert. Det ordner nemlig vi. Det eneste du må ta ansvaret for, er å kontakte oss i tide. Da vil en av våre selgere komme på besøk, hjelpe deg med å finne riktig løsning for dine behov og gi deg et uforpliktende pristilbud.

Nyt avslappende dager på terrassen med grilling og kos. Photo by Evan Wise on Unsplash

Leveringstider

Leveringstid på solskjermingsprodukter er avhengig av sesongen og om du ønsker montering eller ikke. Den korteste ventetiden vil dermed gjelde høst og vinter, mens produksjon og tilpasning tar noe lengre tid i høysesongen.

  • Innvendig solskjerming (persienner, plissegardiner, Duette, rullegardiner): 2 – 3 uker
  • Utvendig solskjerming (pergola, markiser, screens) og garasjeporter: 3 – 6 uker
  • For montering må du regne med 1 – 3 uker ekstra ventetid.
Levegg gir en lun og skjermet uteplass

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming er den mest effektive måten for å hindre uønsket oppvarming av rom med store vinduer. Dette fordi varmestrålingen fra sola stoppes før den treffer vindu på soverom, stue eller andre oppholdsrom. Fordi de er mer komplekse er også dette produktene med lengst leveringstid. Derfor lønner det seg å bestille i god tid før sommeren er her.

De mest populære produktene er:

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#uteplass #uterom leveringstider terrassekos

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#uteplass #uterom leveringstider terrassekos
Filter
Kategorier: