Hvordan få uteplassen klar til den første sommerdagen

Del innlegg:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Uansett hva slags vinter du har hatt, er en ting sikkert: Om en måneds tid skinner vårsola for fullt, og om drøye to måneder skriver vi allerede mai.

Dermed er det på tide å kontakte Kjells markiser for å få en skreddersydd og ferdig montert markise eller pergola på plass til den første sommerdagen.

Å investere i utvendig solskjerming skal være bekymringsfritt. Du skal ikke måtte tenke på om målene du har tatt stemmer eller om markisen er riktig montert. Det ordner nemlig vi. Det eneste du må ta ansvaret for, er å kontakte oss i tide. Da vil en av våre selgere komme på besøk, hjelpe deg med å finne riktig løsning for dine behov og gi deg et uforpliktende pristilbud.

Nyt avslappende dager på terrassen med grilling og kos. Photo by Evan Wise on Unsplash

Leveringstider

Leveringstid på solskjermingsprodukter er avhengig av sesongen og om du ønsker montering eller ikke. Den korteste ventetiden vil dermed gjelde høst og vinter, mens produksjon og tilpasning tar noe lengre tid i høysesongen.

  • Innvendig solskjerming (persienner, plissegardiner, Duette, rullegardiner): 2 – 3 uker
  • Utvendig solskjerming (pergola, markiser, screens) og garasjeporter: 3 – 6 uker
  • For montering må du regne med 1 – 3 uker ekstra ventetid.
Levegg gir en lun og skjermet uteplass

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming er den mest effektive måten for å hindre uønsket oppvarming av rom med store vinduer. Dette fordi varmestrålingen fra sola stoppes før den treffer vindu på soverom, stue eller andre oppholdsrom. Fordi de er mer komplekse er også dette produktene med lengst leveringstid. Derfor lønner det seg å bestille i god tid før sommeren er her.

De mest populære produktene er:

Relaterte produkter

Pergolino er vår klassiske pergolamarkise som gir deg en definert uteplass og skjermer for både sol og regn.
Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).
Vår vertikalmarkise passer ypperlig som levegg til din uteplass. På den måten kan du øke brukstiden av terrassen og nyte tiden ute med venner og familie.
Nova terrassemarkise er en eksklusiv markise til en konkurransedyktig pris. Duken er beskyttet i en halvkassett, som gir en lenger levetid på duken.
En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Fylle ut vårt kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en gratis befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål.

Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, får du et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Jeg elsker jobben min!

– Jeg elsker jobben min, smiler hun og viser med hånden mot hjertet at dette virkelig er dyptfølt.

– Å kjenne at jeg har vært med og bygget firmaet og hver dag leverer et godt produkt gjør at jeg virkelig er stolt av jobben!