Løsningen ble samme produkt i ”alle” rom

Publisert: 08.17.18 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

– Det er fortsatt lysgjennomskinn, men det skarpe solskinnet på TV´en fra lav høstsol unngår vi nå, forteller Elin.

Duettegardinen kan justeres begge veier, så familien kan fortsatt få inn masse lys, men skjerme for innsyn gjennom terrassedøren om de ønsker det.

– Vi er så fornøyd med at vi valgte Duette ® med mulighet for å justering akkurat slik vi har behov for, sier hun ivrig.

 

Harmonisk helhet

De har i tillegg valgt en dus farge på duken slik at den matcher veggfargen i stuen. Dette skaper en harmonisk helhet i interiøret.

Familien Stikbakke på to voksne og to barn bor på Gjøvik. De er akkurat ferdig med et stort påbygg over to etasjer.

– Det er mange valg som må tas i en slik prosess så da er det fint at noen er enklere enn andre, sier paret. De har valgt duettegardiner i flere rom siden mulighetene er så mange.

 

Loftstue med flere funksjoner

Påbygget har, i tillegg til ny stue i 1.etasje, gitt en hyggelig loftstue med flott utsikt over Gjøvik og Mjøsa. I stuen har de plassert en sovesofa for å kunne ta i mot gjester på overnatting. Det var derfor et kriterie å kunne ha muligheten til å stenge alt lys ute. Dette for å sikre god nattesøvn for gjester.

– I tillegg fungerer det ypperlig som kinorom siden vi får det helt møkt med duettgardinene, smiler Håkon.

 

Mange fordeler

To lag stoff gir et mykt og varmt, men moderne og stilrent uttrykk på duettgardinen. Strukturen isolerer om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren. Gardinen har skjulte opptrekkstråder og kan leveres med enten håndtak eller snor.Duette ® har meget gode solbeskyttende egenskaper, samt effektiv og målbar lyddemping på inntil 45 %, i tillegg reduserer den også ubehagelig gjenlyd i rommet.

– Det er mange fordeler med duettegardiner så her fant vi løsningene for å dekke våre ønsker og behov, avslutter Gjøvikparet.