Trendvarslene – stemmer de? | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Trendvarslene – stemmer de?

Publisert: 31.10.19 / Skrevet av: Sarah Engan Johansen
Hvert år er det alltid noen som mener noe om hva som blir årets trender. De siste årene har også vi prøvd å kaste lys over hva som blir det kommende årets interiørtrender. Stemmer spådommene våre fra desember i fjor? Og: Hvor mye skal du la trendene farge valget av solskjerming?

 

Det kan være frustrerende å bla igjennom et interiørblad for å se etter inspirasjon om du ikke vet hva som holder seg av design og trender.

Bærekraftighet og varig design

De siste årene har det skjedd en kraftig endring i forbrukermentaliteten i det vestlige samfunnet. Vi har gått fra bruk og kast til å prioritere kortreist, gjenbruk og varige valg. Fokuset på bærekraftighet har også gjort noe med interiørbildet. Dette var også noe vi mente kom til å farge interiørbildet i 2019, da vi så på trendene i fjor. Les trendvarselet vårt her. Kort fortalt: Fra en heller spartsomt farget og grafisk look for noen år siden, er fokuset nå over på helfargede vegger og naturlige materialer.

Vi mente at dempede grønntoner, sennep og rødtoner var noe av det vi kom til å se mer av – og det stemmer når du f.eks blar igjennom Instagram-feeden til de største interiørbladene i landet. Det samme gjelder bruken av naturlige og mer sanselige materialer.

 

Trygt å tenke langsiktig

Endringen av fokus mot det bærekraftige var ikke noe som skjedde over årsskiftet. Det har skjedd gradvis. Fargene har også gått gradvis fra hvitt til grått og så fra grått til blåtoner – og fra blåtoner til å dekke hele fargeskalaen. Og først skulle én vegg være malt i en farge, nå gjerne hele rommet.

Sannheten er at når det gjelder interiør skjer endringene sakte. En trend varer gjerne et tiår, og innad i trenden kommer det døgnfluer og «hypertrender» som holder i kortere perioder. De kortvarige trendene finner du for eksempel på puter, pyntegjenstander og duker. Sagt med andre ord; Selv om det for eksempel var inn med gullananas i interiøret for et år siden, betyr det ikke at du trenger å tapetsere hele rommet med ananaser.

Tidens bærekraftige fokus lover godt for fremtiden – og i det lange løp kanskje også for lommeboken. Det betyr at du kan satse på innkjøp av interiørklassikere og designperler. Du kan tenke at du faktisk ikke trenger å bytte ut f.eks spisestuen på 30 år – om du i det hele tatt skal bytte den ut noen gang?

CH24-stolen til Carl Hansen er regnet som en av de store designklassikerne. Les mer på https://www.connox.com/design-knowledge/design-classics.html

Hvor mye skal trendene bestemme valg av solskjerming?

Solskjerming er en investering og vårt råd er at du ikke skal la trendene bestemme hvilke farger du velger. Tenk heller smart og langsiktig. Kanskje det er lurt å velge en farge som matcher vindusinnramming – eller for utvendig solskjerming; velge en farge som matcher fasaden. Mest av alt tenker vi at du bør velge noe som er deg – og som du trives med. Er den sennepsgule fargen, som har preget trendbildet i år og sikkert holder et par år til, din farge, så velg den!

Vi gleder oss til å se på trendvarslene for 2020 sammen med deg om litt, men frem til da – tenk langsiktig og bærekraftig. Tenk mindre på hva som er “Hot” nå og fokuser på hva som er holdbart og mest deg.

Filter
Kategorier:

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Filter
Kategorier: