Velg riktig utvendig persienne | Kjells markiser
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden. Du beholder godt utsyn og lys, selv om varmeinnslipp og innsyn reduseres.

Innvendig solskjerming

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.
Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Garasjeporter

Våre garasjeporter har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen.

 

Velg riktig utvendig persienne

Publisert: 02.15.19 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule
Utvendige persienner blir sett på det som det mest effektive solskjermingsproduktet på markedet mot varmeinnslipp. Persienner foretrekkes av arkitekter og utbyggere, da dette produktet er mest fleksibelt for å regulere varme, lys og energiforbruk.

 

Utvendige persienner har en god kombinasjon som både er varmeregulerende og innsynsregulerende. De gir ikke innsyn i lukket posisjon. Lamellene kan vinkles slik at de gir godt utsyn og lysinnslipp. Samtidig opprettholdes maksimal varmereduksjon og møbel- og gulvfalming fra solens UV-stråler unngås.

Et estetisk valg

Det er ikke bare næringsbygg som velger dette produktet – fler og fler velger også utvendige persienner til sine boliger. En utvendig persienne tar liten plass, og blir nesten usynlig når den ikke er i bruk. Fasaden fremstår helhetlig og ren. Lamellene leveres i en rekke farger som gjør at du kan tilpasse persiennene husets fasade for et enhetlig uttrykk.

 

Hovedtrekkene – kort fortalt

Det er to størrelser på selve lamellene, en smal og en bred, 50 eller 80 millimeter.

Lamellene er produsert i aluminium som er et lett, sterkt og vedlikeholdsfritt metall, som velegnet til utvendige produkter.

I tillegg til bredde på lamellene kan du velge mellom forskjellige farger på lamellene, og mellom forskjellige oppheng og styringssystemer. Slik kan du få en løsning som er helt skreddersydd dine behov.

 

50mm persienner – den lette og elegante

Til tradisjonelle og klassiske hus med fine detaljer egner 50mm persienner seg godt. Vi har persienne-varianter som passer til vippevinduer, verandadører osv. Den gir full solskjerming selv med vinduet i luftestilling. På hver side er det vindsikring med oppstrammende stålwire. Persiennen har en enkel og rask betjening, leveres med vindlås i toppkassen og kan motoriseres.

80mm persienner – den robuste og solide

Har du hus med store vindusflater vil persienner med 80mm lameller passe meget godt. Den gir et luftig inntrykk siden persiennen kan være kjørt helt ned og vinklet slik at det fra innsiden gir god solskjerming, men utsikten ivaretas. Persiennen har styreskinner på sidene, kan betjenes manuelt eller elektrisk og kan med fordel seriekobles. Persiennen kan også koples til automatikk, som for eksempel sol- og vindvakt. Vindlås i toppkassen gjør at persiennen tåler sterk vind og støyer lite.

Våre persienner er norskproduserte, og konstruert for skandinaviske værforhold. Dette sikrer god kvalitet og optimal solskjerming.

 

Relaterte produkter

Filter
Kategorier:
Tags
#utvendig solskjerming 50mm persienne 80mm persienne elegant estetisk robust utvendig persienner

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder først.
Tags
#utvendig solskjerming 50mm persienne 80mm persienne elegant estetisk robust utvendig persienner
Filter
Kategorier: